Subiect: Cancerul ovarian
View Single Post
Vechi 31.07.2011, 21:30:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Aveti mare grija cu sfaturile de pe forum...."nu manca lapte, oua, carne etc."Treaba cu alimentatia e relativa, nu va puneti exclusiv nadejdea in alimentatie, caci fara RUGACIUNE nu faceti nimic.Desigur, nu trebuie sa neglijati si regimul alimentar, dar toate cu masura. Si eu sufar de cancer, dar pe primul plan pun spovedania si impartasania deasa.....si mananc toate cu masura......cat despre lapte va pot spune ca mananc minim o jumatate de litru de lapte de capra crud pe zi.......si ma simt f.bine.Daca sunteti ortodoxa, incercati si tineti zilele de post randuite, intrati in randuiala cu toate, lasati-va in voia lui Dumnezeu......si veti vedea rezultatul.
Putere si luminare sa va daruiasca Dumnezeu!
suferi de cancer si TE-AI VINDECAT ? daca nu atunci stai mai blinda cu sfaturile .... asadar poti sa te rogi pina nu mai poti ALIMENTATIA TA TE DUCE IN GROAPA , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU caci credinta ta nu muta muntii .... asadar ia un pic studiu china SI CITESTE , apoi un pic intereseaza-te de terapia gerson si un pic de BURZINSKI si apoi vorbim despre ce am spus eu .... asadar FARA LAPTE , CARNE , BRINZA . OUA, PESTE .... si daca dupa ce ai studiat ce ti-am dat nu ai inteles DE CE FARA , iti explic eu ......
multa iubire
ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 31.07.2011 at 21:34:11.
Reply With Quote