Citat:
Īn prealabil postat de misteria
Draga Listener care CHIAR nu stii asculta, prin modalitatea ta de exprimare/reactie...prefer sa ma IMPUSC decat sa ma cobor la o polemica cu tine, care se vede din avion ce DEMAGOG esti......vorbesti de multa iubire si dai cu pietre , insa nu ma mira....esti atat de mic incat pana si o furnica te poate strivi.....Ah dar pana si ea este mai inteleapta ca tine....imbatranit prin puerilul cuvintelor tale "crestine"....Vezi , Aivanhov nu si-ar accepta ca discipoli pe unii aidoma tie....daramite Iisus......Si ma umfla rasul....
|
aha ... atit de bine ma cunosti incat ma intreb de unde ai putut sa scoti TIMPENIILE astea ? si mai ai si curajul sa afirmi ca aivehu nu m-ar lua ca discipol , TE-AI INTREBAT DACA EU L-AS LUA CA MAISTRU ???? cit despre iisus eu zic sa taci ca daca citesti maistri indieni IL JIGNESTI .... TI-AM SPUS CA NU FACI DIFERENTE si uite cum deja pariul e castigat .... intre cei doi estE O DIFERENTA CA INTRE INTUNERIC SI LUMINA ..... TU CITESTE DIN si IN INTUNERIC eu zambesc din lumina .....

--- unii au depasit lucrurile copilaresti , altii inca nu ----. mai cresti nu-i bai ....
multa iubire