Adevarul este multe persoane, poate sa fie si o dogma sau o scriere, dar anumite adevaruri, mai ales Adevarurile Cele Sfinte Sunt Trei Persoane de o Fiintza... cel putzin asha percep din ce am aflat si citit...
Da, le-a dat evreilor Legea asa scrie la Biblie si nemurilor nu le-a dat nimic deoarece aveau neamurile la legi sa nu le potzi duce nu alta... mai ceva ca acum iar legile naturii, saracele, daca am trei dupa ele, am fi prieteni cu Mowgli, daca a citit cineva cartile junglei, sau a vazut desenul animat, cu tigrul Shere Khan si Baghera, cu Sarpele Kaa si cu ursul Baloo dar si cu satul de la marginea junglei...
Apoi in film, poporul lui Israel cand au plecat din tzara Egiptului, au dus cu ei si catzel, si purcel, si gaini, si asini, si vacutze si ce mai aveau pe langa casa... iar scenele si jocul actorilor sunt memorabile...
Dar filmul lui Mel Gibson e teribil, a vazut cineva ce frumos a jucat Maia Morgenshtern, si stiatzi ca pe actorul din rolul principal l-a traznit, asa spun "gurile rele", si zau ca si pe mine era sa ma trazneasca cand scriam pe un forum pe net, nu pe acesta, era geamul deschis, si a pocnit exact langa mine, eu fiind la 2-3m de geam, si l-am vazut cu coada ochiului, de n-am mai avut curajul sa ies pana a trecut furtuna, a bubuit globular la capat, cum ar exploda un panou electric, desi a fost clar un traznet ca era furtuna, poate s-a oprit datorita efectului "custii lui Faraday" deoarece la geam, de unde scriu si acuma, avem protectie metalica sa nu intre hotzii ...
|