Citat:
În prealabil postat de misteria
Cred ca aici este locul in care fiecare poate declara CE citește....Nu ințeleg ce deranjază asta....
|
"deranjează" nu este tocmai cuvîntul potrivit. Nu aș fi putut să păstrez pentru mine ceea ce-ar putea fi de folos și altora; de aceea mi-am permis să fac unele precizări în legătură cu acel autor, care citează un zeu ce apare în vechile scrieri hinduse, care spune despre sine că ar fi atât binele cât și răul.
Pentru cine caută și vrea să primească Adevărul revelat de Însuși Dumnezeu, discursurile lui Aivanhov, precum și ale altora pe aceeași lungime de undă cu el, sunt vorbe de hulă (= blasfemie, dacă înțelegi mai bine acest termen). În concluzie, cine-și dorește mântuirea, presupun că nu va căuta să facă acrobații pe buza prăpastiei, ci va alege Calea, adică pe Hristos.
Citat:
Și daca ai citit acum 20 de ani...ai facut-o banuiesc in lb franceză, nu-i asa? Pt ca in Romania nu se traduce decăt de cațiva ani....
|
În germană, dacă asta are vreo importanță pentru tine. Și dacă tot veni vorba, trebuie să spun că în germană circulă de mult mai mult timp scrieri și traduceri în spirit "new age-ist" și se lucrează cu multă tenacitate la spălarea creierului uman, la denigrarea Creștinismului și la ridiculizarea Creștinătății. Este lucru știut (declarat de adepții acestor credințe, pe care, pentru a convinge, ei le numesc filozofii sau chiar științe), că obiectivul lor principal este acela de a descreștina omenirea.
Citat:
Deci nimeni NU are dreptul să judece ceea ce citește celălalt, pt ca fiecare este suficient de echilibrat ca să știe alege...
|
Deci, dragă misteria, tu nu ai decât să faci ce crezi. Nu ține seamă de sfaturile mele dacă acestea nu îți convin, dar nici nu mă împiedica să transmit ceea ce am de spus. Fiecare alege ce vrea, deși de cele mai multe ori în necunoștință de cauză, din păcate.
Citat:
Ce ai postat tu, sorry aduce a vînătoare de vrăjitoare..și îmi vine sa rîd!
|
Ești liberă să rîzi cât vrei, fiecare reacționează cum poate. Cât despre "vînătoarea de vrăjitoare", nu ai prea nimerit-o, ca și alții care-o aduc pe tapet ori de câte ori nu au argumente sau contra-argumente solide.