View Single Post
Vechi 29.07.2011, 17:51:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Erai curios? Argumentele sunt cele contradictorii referitoare la necazuri si la faptul ca pe tine mama ta te-a invatat sa nu jignesti, ca sa intelegi la ce ma refeream prin sintagma "gunoi". Si nu te mai maguli... nu ai tu inteligenta sa intinzi capcane.
uite istoricul ... iar contradictiile sunt nefondate si REPET cu intrebari stupide...

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
Interesant... ne e cumva acest peisaj contrar cu cel al lui Dumnezeu cel bun si iertator care nu se razubna?
"Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui."
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
"Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui."
Sa inteleg ca, necazurile nu vin de la nimeni... apar asa pur si simplu la pacatosi? inseamna ce eu am putine pacate atunci?

În prealabil postat de ovidiu b.
Dragule ....inavata sa citesti inainte de a pune la intrebare stupida la un raspuns atat de clar...dar vad ca voi ATEII interpretati asa cum suna voua bine.
Ca nu ai necazuri...poate si-a uitat Dumnezeu de tine...mai cugeta la acest aspect.
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....
Citat:
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....
nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune
Citat:
vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens?
ti l-ai tradus ...cam greu...si uite ca nu ai dat nici de rezultatul bun...dar daca te plictisesti cauta in alata parte...se pare ca pe voi ATEII constiinta va ma tine aici ...vreti nu vreti tot il pomeniti pe Dumnezeu...asa ca va sugerez sa va faceti un forum unde sa puteti expune ideile....ahhhh dar am uitat voua va plac contradictiile ....de asta sunteti voi aici
Reply With Quote