Subiect: Vreau adevarul
View Single Post
Vechi 29.07.2011, 14:16:47
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Higinia Vezi mesajul
1. Buna.Am 17 ani

2. M-am apucat sa citesc Biblia,................. iar acum sunt mai confuza decat eram la inceput.

3. Desi studiind anumite aspecte nu ma impac cu nicio confesiune,sunt constienta ca trebuie sa ader la una,insa nu stiu ce sa aleg...........

4. Nu inteleg de ce trebuie sa dam ocolul bisericii de trei ori,cu ce se bucura Dumnezeu.........

5."De ce lumea asista la o slujba din care nu intelege un cuvant".

6.Cred ca o sa innebunesc in viitorul apropiat incercand sa aflu ce il multumeste pe Dumnezeu.
7. Oscilez intre ortodocsi si penticostali.De ce penticostali?

1. Daca ai 17 ani inseamna ca la scoala ai avut ore de religie. Ceva-ceva trebuie sa fi aflat de acolo....
2. Cam grea Biblia, zic eu, pentru inceput. Chiar si celor invatati le e greut sa ne-o "traduca" pe intelesul nostru. Ia-o mai usurel, incepe cu vietile sfintilor, psalmi... si nu uita rugaciunile zilnice
3. Dar ai deja un botez... Apartii unei confesiuni...
4. Intreaba preotul ce semnifica ritualul respectiv.
Mai simplut, eu ti-as zice ca il conduci pe Mantuitor catre locul de veci, dupa ce a fost coborat de pe cruce, de pe Golgota...
5. De ce crezi ca lumea nu intelege slujba? poate ca unii o inteleg, unii incearca, altii sunt pe drumul intelegerii. Asculta-o si tu si vei intelege.
6. Ce il multumeste pe Dumnezeu? Tot ce faci dupa Voia si Poruncile Lui.
7. La penticostali se savarseste Sfanta Liturghie? Sfintirea Darurilor?Ai parte de impartasirea cu Trupul si Sangele Mantuitorului? NU. ("cine nu va manca din Trupul Meu si nu va bea Sangele Meu nu are viata vesnica....)

Doamne-ajuta sa-ti gasesti drumul...

Last edited by Adriana Cluj; 29.07.2011 at 14:24:46.
Reply With Quote