View Single Post
Vechi 07.08.2007, 23:59:13
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

dillema m-ai inteles gresit nu ai citat corect contextul eu vorbeam despre acei parinti impatimiti care vor sa-si implineasca ei visele nereusite exploatandu-i pe acesti copii impotriva vointei lo,de la elevii mei aflu ca merg pentru ca vrea mama la balet,la dansuri latino, desi nu exista dorinta si inclinatia copilului,nu este bine sa suprasoliciti copilul,el nu mai da randament scolar...fireste ca si eu in vacante si nu numai diversific activitatile c opilului,l-am inscris intr-un cor de copii la Palatul copiilor,l-am dus la inot,lucrez cu el acasa dupa Origami,modelam in lut,picteaza excelent,are un simt al culorii deosebit.. si eu am cochetat cu arta,am colaborat cu Teatrul Logos un timp.. merge la teatru la fiecare sf.de saptamana acum e stagiunea inchisa ,Sambetele trecute a fost in parcul Tineretului o trupa olandeza Tuig care a prezentat penntru adulti un spectacol,insa copii mei au gustul educat pentru acest gen de manifestare si doresc sa fie prezenti peste tot,iubesc spectacolele,nu sunt straina de ceea ce recomanzi tu...in Romania exista un trend:copii sa studieze pianul si stiu cativa pentru care e un adevarat chin,dar daca mama trebuie sa se laude pe la prietene ca micuta canta dupa nu stiu ce partituri...bietii de ei,pot spune nu..sunt copii exploatati din cauza orgoliului parintilor..despre asta vorbeam.Copiii trebuie sa manifeste si inclinatie ,sa aiba si ureche muzicala,sa aiba si ceva calitati motrice inainte sa mearga la gimnastica...aaltfel daca vrem sa aiba cunostinte muzicale,sa se dezvolte armonios ii luam o pereche de role si-l scoatem in parc o ora,doua..noi asa facem..cand merge la gradi,consider ca are un program destul de incarcat si il scutesc de eforturi prea mari,niciodata activitatile artistice nu ne lipsesc din program(30 min.)
Reply With Quote