View Single Post
Vechi 07.08.2007, 23:48:26
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
si eu le explic copiilor de ce ii bat dar nu in momentul imediat urmator,fara sa-i rog sa ma ierte daca au comis ei o fapta urata,nu pot sa-i pup pentru ca-i zapacesc,ei nu vor sti ce sa mai creada..nu numai in acele emisiuni copiii se comporta asa urat,generatia aceasta este asa cum vedeti la televizor,vad peste tot astfel de copii,in parcuri,la scoala la care lucrez,pe strada..cat despre linistea care se instaleaza in acele case este ceva temporar...acei parinti trebuie mai intai ei educati ca sa stie sa educe nu e o treaba la indemana oricui,dar exista slava Domnului carti de specialitate ,asa cum exista si autori crestini de formatie pedagogi,eu inclin sa le daau dreptate acestora din urma ,exista tot felul de alte pedepse mai umane si eu le aplic fara vreun mare efect,de fparte multe ori pe zi ,bataia se intampla rar(nu ma disculp acum)cand consider ca este absolut necesara copilului.Si pana acum a dat rezultat.
Ore de ce merge sistemul in occident si fara copii batuti. Daca esti vazut in public sau chiar de familie ca iti bati copilul.. asistenta sociala ti-l ia. Fara violente majoritatea copiilor din occident sunt disciplinati, inventivi, cuminti, cu bun simt, iti zambesc tot timpul si au un chip si suflet vesel.

Daca tot obisnuiesti sa iti palmuiesti copii, te sfatuiesc sa nu o faci cu mana goala ci cu o varguta sau ceva usor macar, caci le creezi o situatie confuza :aceeasi mana care ii mangaie ii si loveste. Am avut ocazia de multe ori sa vad copii care se feresc de mangaierile parintilor...sau au pe moment o atitudine de confuzie: ori ii lovesti ori ii mangai. Asta e...ce sa iti mai spun
Reply With Quote