View Single Post
Vechi 28.07.2011, 14:48:19
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Nu am uitat nimic. Cunosc versetele postate de tine si le consider edificatoare. Primul pasaj este un verset profetic vorbeste despre INVIERE (trecerea de la moarte la viata). Al doilea pasaj este foarte limpede si vorbeste despre invierea din ziua de apoi (când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia).

Nu te poticni in timpul verbelor. Profetiile viitoare sunt rostite, de multe ori, folosin prezentul sau chiar trecutul (ex: Isaia 53 vorbeste despre Domnul Iisus de parca s-ar fi intrupat si jertfit inainte de anul 700 inainte de Hristos).

Mihai, tu esti student la teologie. Poate ne spui ceva despre invierea din ziua de apoi, despre care ne vorbeste Mantuitorul in Sfanta Scriptura. Sau despre asteptata inviere a mortilor despre care se vorbeste in Crez.
mai citeste odata versetele, poate te prinzi. Hristos este destul de clar, nu lasa loc de interpretari.
daca vrei sa afli ceva despre invierea din ziua de apoi cauta pozitia oficiala BOR in legatura cu aceste subiect. Aceeasi pozitie o am si eu.
Reply With Quote