View Single Post
Vechi 28.07.2011, 14:34:33
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ma rog lui Dumnezeu sa-mi ajute sa traiesc fara cip, adica fara carduri electronice si fara pasaport electronic. Nu sunt de acord cu documentele electronice si nu vreau sa le folosesc.

Am multa incredere in parintele Paisie Aghioritul, un sfant al zilelor noastre, care ne-a avertizat cu mult timp in urma ca nu e bine sa le luam. Spunea ca ne obisnuim cu ele si apoi ni se pare normal sa acceptam si microcipul implantat.

Daca luam documentele electronice premergatoare, capacitatea de a ne impotrivi implantarii cipului se anihileaza, adica, mai pe romaneste, ne indracim. Anormalul ni se va parea normal si vom rade si noi de ,,inapoiatii'' care nu accepta aceasta inovatie tehnologica.
subscriu. e ca si cum ai alerga cu viteza stiind ca in apropiere e o mare prapastie si zici:nici o grija, doar nu sunt idiot sa ma arunc in ea, ma voi opri la marginea ei.
Sti care e riscul?ca din cauza vitezei cand ajungi la marginea prapastiei sa nu te poti opri, din inertie sa tot mergi inainte.

poti sa faci o mie de X pe acte, asta nu anihileaza efectul pe care il au aceste cipuri biometrice asupra vietii, si nu pentru ca nu ar avea putere crucea ci pentru ca nu poti binecuvanta un lucru al diavolului:cum nu poti binecuvanta tigara, tuica s.a