Citat:
În prealabil postat de Laura19
@Mihai36
Nu era vb de faptul ca nu vei mai putea cumpara cu pasaportul electronic,ci ca nu vei mai putea cumpara fara cipul din corpul tau!Si nu trebuie sa fie o chestiune imediata!Pana in 2017 mai au timp!Mai inventeaza 2-3 atacuri teroriste,lumea o sa fie speriata iar guvernul o sa le spuna ca cipurile implantate vor fi unica solutie ca sa fie in siguranta si ca doar teroristii nu vor avea cipuri.Am dat doar un exemplu.
|
Asa, stiam ca sint scenarii (si nu toate identice) de acest fel insa daca accepti sau nu unde e fiara si unde e progonirea ei ? doar in asta ca te ia ca si terorist? pai daca ar pune toti chip nu ar mai prigoni pe nimeni.
Eu stiu ca s-a purtat acest semn scris cu rosu pe banderole albe intro perioada in Renania ocupata de nemti (unde nemtii erau deja o minoritate importanta) cind majoritatea populatiei locale a pactizat cu ocupantul iar cei care nu aveau banderola sau chipiu cu semnul Reih-ului nu aveau voie sa vinda sau sa cumpere insa fiara era Hitler (care vorbea impotriva lui Dumnezeu ca fiind nedrept si inexistent) iar vina prigonirii era evidenta.
Doar ca acest lucru azi este trecut sub tacere fiindca este rusinos insa la o adica el va trebui sa iasa la lumina -istoricii de meserie mai ales cercetatorii istorici cunosc amanuntele. Deci si atunci a existat posibilitatea refuzului si a emigrarii in alta parte a Frantei- lucru care s-a si intimplat.