View Single Post
Vechi 28.07.2011, 13:11:23
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
[b]"EU sunt invierea si viata".
Pentru dvs., spusele Mantuitorului ar suna astfel:" eu sunt viata fara inviere".
[/u]
El este invierea si viata: exact cum a spus. El este viu si noi la fel pentru ca sintem cu EL. Ne-am consacrat Lui din momentul botezului si astfel sintem ai Lui. Fiind ai Lui, sintem cu El mereu. Iar invierea inseamna in primul rind invierea din momentul botezului, cind Viata ne-a atins si a intrat in noi. Invierea inseamna si invierea din momentul in care ne hranim cu Trupul si SIngele Domnului, cind alungam pacatul din noi. Inviere inseamna fiecare victorie pe care o avem asupra pacatului.

Eu sint invierea si viata inseamna ca Mintuitorul este atit viata cit si inviere nu una inaintea celeilalte. Sintem vii si avem viata vesnica in noi daca sintem ai Lui, fie aici, fie in viata viitoare si sintem morti si fara viata daca alegem pacatul, fie ca traim pe pamint, fie in viata viitoare. Toti sfintii care s-au atasat cu toata fiinta lor de Domnul nostru erau si sint vii: exact ca Isus; au facut faptele pe care le-a facut Isus atit pe pamint cit si dupa moartea lor fizica. Iar noi, poate ca sintem morti chiar daca vocea ni se aude. Moartea inseamna pacat. Atita vreme cit avem pacate sintem morti. Lepadarea de pacat si iertarea pacatelor pe care Isus a binevoit sa ne-o acorde inseamna inviere si viata.
Reply With Quote