Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de ratacita
Daca ma lepad de viata,
|
sa nu fie!
|
Doamne ajuta !
Imi pare rau pentru cele ce aud prin intermediul acestor randuri si sufar alaturi de dumneavoastra. Cu mai multi ani in urma si eu, asemeni dumneavoastra, treceam printr-o situatie asemanatoare. Datorii peste datorii, necazuri si despartiri. La sfanta biserica mergeam cand imi aduceam aminte. Nici nu ma gandeam ca cineva, undeva ma poate scoate din noroiul in care ma afundam incet-incet. Nu ma socoteam un credincios, ba chiar eram un pagan. Intr-o zi am cunoscut un preot care a stiut cu multa dragoste si rabdare sa ma apropie de biserica si nu numai atat. A facut din mine un credincios, un om cu frica de Dumnezeu. Veneam la biserica ori de cate ori stiam ca-l gasesc acolo. Veneam pentru el, pentru prietenul meu. Ma simteam liber si impacat ori de cate ori ma aflam in biserica. Azi asa maine asa, a trecut timpul, dar s-au imputinat si necazurile mele. Am inceput sa cred in Domnul nostru Iisus Hristos, in puterea de viata facatoare a Sfantului Duh, dar si in mila rugaciunilor Maicii Domnului. Ideea cu duhovnicul online consider eu ca nu este lasata de sfintii nostri parinti ca taina a spovedaniei. Este mai degraba o uneltire a diavolului imbracat in haine...sa fiu iertat...preotesti. Acelasi lucru ca si cu spoveditul prin telefon la televizor. Nu are cine sa-ti spuna: "pacatele-ti sant iertate!" Sfatul meu este sa cauti o biserica care sa te atraga, in care sa te simti tu bine, iar preotul de acolo sa-ti devina duhovnic. Sa ai incredere in sfaturile lui, dar sa-i spui tot ce ai pe suflet si sa nu te mai gandesti la lucruri necugetate. Dragostea lui Dumnezeu este mare. Doar sa batem unde trebuie si usa se v-a deschide. Acesta este sfatul meu. Intareste-te in dreapta credinta, ai incredere in lacrimile Maicii Domnului, caci sant doua brate tari care te trag din prapastie. Unul este bratul Tatalui, iar celalalt este bratul Fiului, amandoua unite de puterea de viata facatoare a Sfantului Duh. Ma rog Tatalui si Fiului si Sfantului Duh sa te ierte de gandurile necurate, sa te intareasca si sa te intelepteasca in credinta, sa te ajute pasii sa-ti calauzeasca pe carari sigure, fara necazuri, griji si datorii.