View Single Post
Vechi 27.07.2011, 17:28:41
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Exista oare vreo iesire din starile astea de deznadejde, care probabil ne cuprind pe toti la un moment dat, sau unii dintre noi suntem mai slabi si din start suntem sortiti pieirii, adica efectiv abandonati de Dumnezeu, lasati prada necuratului, din voia Lui sau pentru pacatele noastre? Le putem depasi singuri sau doar cu ajutor? (de la Dumnezeu sau de la ceilalti oameni?)
Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut.
Din biserica plina de credinciosi, Domnul iese si il cauta pe cel "imbatat" de lume.

Singuri nu putem face nimic, oricat ne'am chinui. Suntem mladitele unei vite-de-vie datatoare de viata. "Precum mladita nu poate sa aduca roada de la sine, daca nu ramane in vita, tot asa nici voi, daca nu ramaneti in Mine. Eu sunt vita, voi sunteti mladitele. Cel ce ramane intru Mine si Eu in el, acela aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic" (Ioan 15, 4-5).

Reply With Quote