Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Draga Cipri85,
Pana la varsta de 6-7 ani, copiii sunt considerati vase curate, si iata ca nici macar atunci n-am crezut. Pana la 17 ani nu am crezut. Si sa nu crezi ca am devenit vas curat peste noapte, ci in vasul care eram s-a hotarat Duhul Sfant sa vina, si am crezut in numele Domnului, ca daca asteptam sa fiu vas curat muream atee.
Prejudecati garla.
|
Treaba cu vasele curate ii foarte relativa. Depeinde la ce varsta copiii incep sa deosebeasca raul de bine si sa savarseasca raul. Personal am auzit copii de 3-4 ani vorbind ca la usa cortului si injurand cum n-am auzit un adult(chiar versat). I-am vazut deasemenea comportandu-se intr-un mod egoist, mintind, parandu-se(vorbire de rau), certantdu-se si chiar agresandu-se. Adriana nu trebuie sa astepti sa fii vas curat, trebuie sa te satrdui sa fii vas curat. Vezi calea aratat de Hristos si apostoli pentru a ajunge la acest deziderat. E diferenta intre a crede si a fi vas curat. Draga s idracul crede ca Dumnezeu exista, si dracu crede in puterea lui Dumnezeu, simtand-o pe propria piele.