View Single Post
Vechi 27.07.2011, 15:29:44
cipri85 cipri85 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.11.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Draga Cipri85,
Pana la varsta de 6-7 ani, copiii sunt considerati vase curate, si iata ca nici macar atunci n-am crezut. Pana la 17 ani nu am crezut. Si sa nu crezi ca am devenit vas curat peste noapte, ci in vasul care eram s-a hotarat Duhul Sfant sa vina, si am crezut in numele Domnului, ca daca asteptam sa fiu vas curat muream atee.
Prejudecati garla.

Treaba cu vasele curate ii foarte relativa. Depeinde la ce varsta copiii incep sa deosebeasca raul de bine si sa savarseasca raul. Personal am auzit copii de 3-4 ani vorbind ca la usa cortului si injurand cum n-am auzit un adult(chiar versat). I-am vazut deasemenea comportandu-se intr-un mod egoist, mintind, parandu-se(vorbire de rau), certantdu-se si chiar agresandu-se. Adriana nu trebuie sa astepti sa fii vas curat, trebuie sa te satrdui sa fii vas curat. Vezi calea aratat de Hristos si apostoli pentru a ajunge la acest deziderat. E diferenta intre a crede si a fi vas curat. Draga s idracul crede ca Dumnezeu exista, si dracu crede in puterea lui Dumnezeu, simtand-o pe propria piele.
Reply With Quote