26.07.2011, 20:21:52
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Pentru ca toti sfintii si Biserica au marturisit asta. Noi acum nu ne spunem parerile personale, ci doar tu. Nu eu afirm ceva, tot ce afirm e ceea ce spune si Biserica (Ortodoxa). Daca ai observat toti ortodocsii cu care ai discutat au avut aceleasi pareri, adica ale BO.
Tu nu contrazici parerea unora, ci a sfintilor si BO, de fapt te lupti cu ortodoxia. Si cum ortodoxia e adevarul si Biserica lui Hristos, eu m-as infricosa daca as fi in locul tau sa duc o astfel de lupta.
Tu a ideile deja formate si nu accepti nicio alta conceptie. Asa gasesti si citate care in opinia ta i-ar contrazice pe sfinti. In acel citat cu sterpezirea, tocmai de botez se spune, prin botez se sterg urmarile pacatului lui Adam, dar si urmarile pacatelor stramosilor, iar daca e adult si pacatele ce le-a facut pana atunci. Asadar, inainte se pastrau urmarile pacatelor stramosilor, iar acum prin botez se poate lua de la zero.
|
Pareri personale zici? Iata ca parerile "personale" fac parte dintr-o profetie a VT si reluata de Ap. Pavel in NT. Si desi am dat deja citatele intr-o postare anterioara, nici unul din cei care va laudati ca cititi cu atentie postarile habar nu aveti despre ce este vorba :-P
|