Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Hai sa nu batem campii,nimeni nu si-a batut copilul in public,nu l-a injosit fata de colegi....am intrebat la inceputul topicului ce parere aveti despre bataita la popou si ati ajuns sa debitati niste grozavii.....sigur ma vedeti balaurul cu sapte capete pe scurt copilul trebuie iubit ,iar cand greseste grav il certi si-l atingi cu palma si atunci tot din dragoste o faci daca pricepeti ce vreau sa zic,dezvolt maine mai mult:sleep:
|
oare...? si de ce ai adus subiectul in discutie? Inseamna ca te-a afectat! Si am vazut in tara foarte multe cazuri si am patit-o pe propria piele in scoala, in familie. Si nu doar eu...ci generatii intregi de copii. Si nu interpretati gresit crestinismul si Biblia ca nu foloseste nimanui. Hristos si Sf. parinti propovaduiesc iubire, respect, intelegere, rabdare, credinta, daruire etc., notiuni care au devenit astazi...doar definitii dar nu strica sa le repetam ..poate..
Imi pare bine insa ca ai pus in discutie subiectul este motivat si interesant...nu fi trista si nu imi purta pica:) Daca te ervezi si iti strangi jucariile si pleci inseamna ca nu stii sa comunici:))) glumesc:)))