Subiect: Nunta Curata
View Single Post
Vechi 23.07.2011, 21:56:48
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Discutia pe acest fir imi aduce aminte de o fosta colega care isi cauta ingrijorata nasi de nunta...
Pana la urma,contabila firmei,femeie in varsta cu simtul umorului ,o intreba din start:
"-Dar mire ai?"

Unora gasirea mirelui/miresei le ia ani buni din viata(asa cum spunea si Sophia) dar celelalte aranjamente se pot stabili pe parcurs,altfel este doar o preocupare pt lucruri iluzorii.
Cea mai importanta piesa din puzzle este persoana cu care-ti vei petrece viata,restul sunt doar detalii pe care le veti parcurge de comun acord...
=)) De mire nu-mi fac probleme. Cred ca atunci cand pleci la razboi trebuie sa stii ce vrei.

"celelalte aranjamente se pot stabili pe parcurs,altfel este doar o preocupare pt lucruri iluzorii."
Nu-ti dau dreptate, daca o fata vrea ceva si se arunca, si se trezeste ca viitorul sot vrea cu totul altceva, are o problema. Adica se gandeste: " Ce fac, il iau pe asta de care m-am indragostit sau il ascult pe Dumnezeu?" Si aici daca chiar n-au avut realtii. Atunci drama si mai mare.

Scuza-ma, de ce sa-mi pierd eu timpu' cu Gigel daca nu e ceea ce vreau? Adica am ce face cu timpul meu si nu-mi trebuie sa ma ameteasca Gigel, sa ma casatoresc cu el si sa vad ca el vrea un copil, sau cine stie ce n lucruri si Duminica e zi libera, trebuie sa profitam din plin.

Adica ma intalnesc putin si aduc vorba ca sa stiu care-i treaba.
Reply With Quote