Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave
Bravo frate  Catolicii aui fost inselati de draci,,,hailalti"de ne luptaram cu ei pentru asta la fel,da ei de fapt condamnau ce spuneam noi da era de fapt ce spusese Augustin,da in realitate cica Augustin a retractat,deci ne-am batut degeaba cu ei, in realitate nimeni nu a inteles nimic si desi voi nu intelegeti ce intelegem noi prin asta condamnati ce credeti voi ca spunem noi si cireasa de pe tort in conditiile acesta cica se practica si un ecumenism demn de ,,Azilu de Noapte" a lu Gorki sau de ,,Pluta Meduzei"
Eu zic ca este bine,noroc ca nu plecam toti in cruciada ca ajungeam pe continente diferite....
Theodor ne luam la omor sau mergem la o bere sa lamurim disputa veche de sute de ani? :)
|
Frate, eu zic ca Sfantul Augustin si Calvin au lamurit-o prea bine. Urechile surzite de dracul care l-a slujit pe Pelaghie nu aud cand un Apostol (Pavel), un sfant (Augustin) si un mare pastor (Calvin) tot le repeta ceea ce de fapt a fost spus, la origine, de catre Sfantul Duh. Eu votez pentru bere. Si vin (iac-asa, sa crape unii hiliasti!).