View Single Post
Vechi 22.07.2011, 11:19:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Am si eu o problema, pe care numai un matematician ca dvs. o poate rezolva.
" Un vapor are 50m lungime, 22 m latime si o incarcatura de 175 butoaie cu motorina. Intrebare: cati ani are capitanul si ce numar poarta la pantofi."

Modul cum ati ajuns la concluzia matematica, despre biserica (nu secta) mea, ma face sa fiu sigur ca veti rezova si problema (din prima).
Păi dacă un butoi are diametrul 1m înseamnă că în 100m patrați încap toate butoaiele, căci o încăpere trebuie să aibă 2 metri înălțime cel puțin și într-o odaie de 10m x 10m ar încăpea toată încărcătura asta.

Cum 50m x 22m=1100m patrați și dacă am avea 2 nivele cel puțin la vapor ar ieși 2200m patrați, putem calculă că încărcătura asta ar ocupa 4,(54)% din ce poate transporta vaporul atunci când e plin ochi cu marfă.

Ce rezultă de aici? Păi că vaporul precis e furat, vasul nu are căpitan ci ''căpitanul'' e pirat, n-are pantofi în picioare ci cizme și nu știe nici el câți ani are de beat ce e și-și ascunde vârsta ca să nu fie prins de interpol fiindcă tocmai face contrabandă cu motorină la sârbi și... deci... dumneata ești sectar sau psd-ist sau cubanez, q.e.d. :)))

Last edited by vsovivi; 22.07.2011 at 11:26:18.
Reply With Quote