Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Cei pe care venirea Domnului îi va prinde în viață vor fi transformați (cu corpuri desăvârșite) și vor fi luați la cer împreună cu toți drepții înviați:
"După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul." (1 Tes.4,17)
|
Corect,asta este exceptia.Pana si Pavel si-a dorit sa nu treaca prin moarte ci sa fie imbracat direct in trup de slava ,,ca ceea ce este muritor să fie înghițit de viață" (II Corinteni 5:4) si pentru ca ,,trupul acesta, supus putrezirii, sa se imbrace in neputrezire, si trupul acesta muritor sa se imbrace in nemurire."(I Corinteni 15:53).A vrut sa strige inca fiind in viata "Moartea a fost inghitita de biruinta.Unde iti este biruinta, moarte? Unde iti este boldul, moarte?" alaturi de ,,Cel intai nascut dintre cei morti" (Coloseni 1:18)
Apostolul Pavel a fost decapitat la finalul lucrarii sale pe acest pamint in numele Domnului.Unul din locurile unde se spune ca s-ar fi intimplat asta este Tre Fontane.Am inteles ca exista o legenda care spune ca dupa ce sabia calaului a cazut capul apostolului s-a rostogolit de 3 ori,din fiecare loc unde a cazut tisnaind un izvor de apa.Citind aceste lucruri mi-am adus aminte de un verset din Evanghelia dupa Ioan: ,,Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete; ba inca, apa pe care i-o voi da Eu se va preface in el intr-un izvor de apa care va tasni in viata vesnica." (Ioan 4:14)
Moartea a fost inghitita de biruinta.Unde iti este biruinta, moarte? Unde iti este boldul, moarte?