Subiect: o intrebare
View Single Post
Vechi 05.08.2007, 22:26:58
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex190
imi poate spune cineva daca in momentul in care ma spovedesc unui preot,o pot face partial?sunt,nevoita de imprejurari, sa ma spovedesc unui preot cunoscut si mi-e teama ca ca dupa, ma va judeca negativ pentru ceea ce ii voi spune.si as vrea ca adevarata spovedanie sa o fac cu un alt preot.
o asemenea atitudine este unpacat dc te spovedesti la un preot si apoi il schimbi pt motivul ca vrei sa ascunzi ceva pact sau pacate de acel prim duhovnic,Dumnezeu nu STIU IN CE MASURA ITI VA PRIMI SPOVEDANIA SI ATUNCI ,DUHOVNICUL AL DOILEA nestiind ASTA ITI VA DA VOIE SA TE IMPARTASESTI SI ASTA ITI VA FI IMPARTASANIE SPRE OSINDA TA. Nu tre sa privim superficial astfel de probleme.Ceea ce ti-am zis este un raspuns primit de mine de la duhovnic-nu tre schimbat primul duhovnic decit in caz de distanta mare si cu deslegare de la cel pe care vrei sa-l schimbi.tre tinut post 5 zile ,zic monahii din manastiri,care zic eu ca sint mai corecti decit unii preoti care pot privi mai cu ingaduinta problema postului.
Reply With Quote