View Single Post
Vechi 21.07.2011, 13:50:17
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cipri85 Vezi mesajul
Din Iad au fost eliberati doar dreptii si nu toti oamenii. Biblia atat in Noul cat si in Vechiul Testament spune foarte clar ca idolatri(cei ce se inchina la zei pagani: Zeus, Marte, Venus, Ra, Osiris, Krisna, Kali....), luptatorii impotriva lui Dumnezeu, savarsitorii de nedreptati, desfranatii etc nu vor intra in Imaparatia lui Dumnezeu. Fiecare ne vom lua plata pe masura vietii noastre, a modului in care am raspuns la chemarea lui Hristos('Eu stau la usa si bat de va deschide cineva...', mostenind imparatia lui Dumnezeu sau Iadul.

Daca te cosideri crestin ortodoxa inceteaza a-ti mai raspandii propriile pareri si invataturi. Crestin insemna urmator, marturisitor si implicit propovaduitor al invataturii lui Hristos, iar alaturarea cuvantului ortodox(drept credincios, ortho = dreapta, doxa = slavire) semnifica ca marturisirea, urmarea lui Hrisos este una corecta, dreapta. Hristos spune foarte clar ca in afara invataturii transmise de el apostolilor nu exista alt adevar. Ca urmare un sfat(iarta-ma ca imi permit) limiteaza-te la ceea ce spune Biblia si Sfanta Traditie(cheia pentru a dezlega versetele dificil de inteles ale Bibliei). Biblia nu se citeste pe sarite si apoi te consideri mare cunoscator. Pentru a intelege un pasaj din Noul o sa ai nevoie de un verset/capitol sau chiar carte din Vechiul si invers.
Bine-nteles ca au iesit dreptii, doar acestia sunt scutiti de Judecata, restul insa vor merge la Judecata si abia apoi vor putea intra in Imparatie daca Domnul ii va socoti printre oile de la dreapta Sa. Eu ma limitez la ceea ce spune Biblia. Punct. Daca dvs. rastalmaciti ceea ce zic din neputinta de a intelege cum ati facut in aceasta postare, nu-i vina mea.
Asa ca inainte de a lua pe cineva la rost, intrebati-va mai intai pe dvs. daca i-ati inteles bine cuvintele.

Cat despre moralitatea de care vorbeati inainte aruncand cu pietre in Islam, spuneti-mi si mie, este moral in crestinism sa se spuna ca sclavii sa ramana supusi stapanilor (ap. Pavel, si vedeti si exemplele manastirilor ortodoxe care aveau sclavi pe tigani, care erau vanduti ca si negrii in SUA, pana astazi exista documente cu pretul lor -barbat, femeie sau copil!), este moral ca unii sa fie numiti "Tata" (in romaneste "parinte") acolo unde Iisus a zis sa numim pe nimeni Tata decat pe cel ceresc, este moral ca unii sa se considere mai mari peste ceilalti in conditiile in care Hristos a spus ca cel ce vrea sa fie mai mare peste altii, sa se faca pe sine mic si sa le slujeasca lor, dand exemplu El insusi care nu numai ca s-a facut om renuntant la maretia ce i se cuvenea in calitate de Dumnezeu, dar s-a facut pe sine cel mai umil dintre oameni spaland picioarele apostolilor si incasand palme, scuipat si moarte de la cei pentru care El crease mai inainte intreaga lume.
Asta doar pentru a-ti spune ca oamenii sunt cei care practica gresit religia. Conform Coranului, islamistii nu au voie sa ucida crestinii. Singura ucidere permisa este a musulmanilor care se fac vinovati de apostazie, ori asta a cunoscut si crestinatatea prin faimoasa Inchizitie. Si crestinii au ucis pe altii doar pentru vina de a nu le impartasi convingerile, asta nu inseamna ca Iisus a indemnat vreodata la asa ceva!

Last edited by Adriana3; 21.07.2011 at 13:55:12.
Reply With Quote