View Single Post
Vechi 21.07.2011, 00:08:50
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu e cinic, în schimb cu cuvintele te joci tu Delia, fără a-ți da seama că adaugi (sau scoți după caz) la Scriptură cuvinte pe care El nu le-a rostit niciodată. Și asta nu dă bine unui creștin. Iartă-mă că ți-o zic pe șleau.

Si apostolul Pavel se joaca cu cuvintele cand spune ca doreste sa moara mai repede pt. A FI cat mai curand cu Hristos?
,,doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos,, Filipeni 1, 21

Crezi tu ca A FI CU HRISTOS inseamna altceva decat a fi viu sufleteste, constient de sine, treaz, in deplina cunostinta?

Crezi tu ca A FI CU HRISTOS inseamna a fi altundeva, in vreo alta sfera, in stare de anestezie si nesimtire? Crezi tu ca apostolul Pavel pt. asta era asa nerabdator sa se dezbrace de vesmantul trupesc?

Crezi tu ca Dumnezeu ne-a facut pt. a fi in relatie vesnica(fara intermitente) cu El sau crezi ca atunci cand e sa treaca omul dincolo, tocmai atunci, i se da o doza mare de diazepam ca sa nu mai simta nimic pana la a doua venire?
Ce noroc pe pacatosi sa se neantizeze, sa nu simta nimic ca si cum nici nu s-au nascut vreodata dupa ce o viata traita in trup au facut doar rele!
A, am uitat, in conceptia AZ7, Dumnezeu ii va recrea pe cei rai, la a doua venire pt. a-i pedepsi! Ciudat dumnezeu aveti voi AZ7!

Crezi tu ca cel ce crede ca Hristos e Dumnezeul care a luat fire de om pt. a ne-o ,,transfera,, noua fara fisura mortii, crezi tu ca acela in VEAC, niciodata, never, ever, jamais, nunca jamas, ton eona, in aeternum nu va muri?

,, Crezi tu aceasta,, 100-1?
Reply With Quote