View Single Post
Vechi 20.07.2011, 16:27:59
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Marilena B Vezi mesajul
Mai au sens rugaciunile noastre pentru cei care nu mai sunt, pomenirea mortilor la rugaciuni, parastase, milostenii, in acest caz si tinand cont de ce este scris mai sus, as fi tentatata sa spun ca nu..dar totusi cred cu tarie ca toate acestea nu se fac intamplator , adica ma refer la pomenirea mortilor.Si ar mai fi aceste lucruri scrise la viata sf. Fanurie, pe care o redau in acest fragment, mai precis finalul :
Sfantul Fanurie a cerut atunci voie sa-si faca ultima rugaciune si s-a rugat astfel: "Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ai miluit pe acestia care au facut plangere si strigare, fa ca tot cel ce va face o turta cu ulei si zahar, sau o placinta si o va da saracilor sa fie ascultat in orice durere dreapta va avea. Aceasta zic sa fie pentru iertarea pacatelor mamei mele, care a murit pacatoasa."
Si atunci s-a facut tunet din cer si s-a auzit glasul Domnului astfel:
"Fie Fanurie dupa cuvantul tau si tot cel ce te va chema pe tine in ajutor sa fie ascultat de Mine si tu vei fi ajutorul celor din nevoi."
Motto: ,,Toti acestia au murit intru credinta, fara sa primeasca fagaduintele, ci vazandu-le de departe si iubindu-le cu dor si marturisind ca pe pamant ei sunt straini si calatori."(Evrei 11:13)

Doamna,cine stie,este posibil ca lucrurile sa stea cum spuneti dvs.Nu stiu eu judecatile Domnului si nici nu trebuie sa le stiu.Sunt aspecte pe care le vom afla cand vom merge in fata Lui.Nu intentionez sa limitez harul,suveranitatea absoluta si intelepciunea Lui la conceptia mea de cutie de chibrituri.Personal am nadejdea in cele scrise in capitolul 13 (Dragostea) din I Corinteni si capitolul 8 din Romani(Credinta).Poate ca amandoi speram la acelasi lucru intr-un mod diferit,cine stie.Dumnezeu sa va aiba-n paza Sa.

Last edited by Scotland The Brave; 20.07.2011 at 16:37:25.
Reply With Quote