Citat:
|
În prealabil postat de bmd
Citat:
|
În prealabil postat de sofiaiuga
Citat:
|
În prealabil postat de bmd
Un crestin calare nu-i decit un om ca toti oamenii!
|
cam off topic aceasta remarca ,doctore!si daca sint bogati care dau ei poar=te fac in asa fel ca sa nu stie stinga ce face dreapta lor ,ca sa a zis MINTUITORUL.Daca bogatia e adunata pe nedrpt milostenia nu e primita de DUMNEZEU ci mai degraba o milostenie mai mica dupa putinta ,dar din bani cistigati cinstit.
|
Da pe mine ma poti contrazice (desi nu-s cuvintele mele ci ale unui imparat roman...dintr-un roman):D ce te faci cu Iisus care a spus cam acelasi lucru (cu bogatul camila si urechile acului)?
Deci ce-i offtopic? Vorbim despre bogatie si saracie. Iar eu cred ca cei bogati nu pot fii crestini (nu ca cei saraci ar fii dar au mai multe sanse sa devina)
Eu nu cunosc (inafara unei mosteniri/cistig neasteptat)bogatie adunata pe drept.Daca esti cinstit CU CEZARUL INCLUSIV nu poti devenii bogat.Iar daca esti cinstit cu tine insuti nici atit!
|
OMUL CALARE E OM CALARE SI ATIT ,MARE BRINZA O ZIS SI IMPARATUL ROMAN.cU BOGATUL SI CAMILA E ALTCEVA NU E VB DE A CALARI O CAMILA CI DE A INTRA PRIN URECHILE ACULUI.Dar tot DUMNEZEU ne spune:
ceea ce e cu neputinta la oameni este cu putinta la DUMNEZEUfAPTUL CA E CINEVA SARAC NU ESTE O GARANTIE A RAIULUI SI APOI MINTUITORUL se refera la lumea toata in care sint si bogati.Avem pe imparatul Constantin ,pe imparateasa ELENA si pe imparateasa IRINA care sint sfinti in biserica noastra,apoi la noi pe STEFAN CEL MARE.