Vreau sa va povestesc ceea ce am vazut si auzit cu urechile mele.. Acum 2 saptamani am fost la pr Arsenie la Techerghiol. In momentul in care plecam de la sfintia sa a sosit Becali. Noi cei de acolo eram indignati ca acest "domn Becali" a intrat direct ...fara sa il intereseze prea mult ca parintele ne rugase sa il iertam ca se simte tare rau si NU MAI POATE!! Dar in ciuda bolii, a oboselii l-a primit!! De ce?? DIN IUBIRE!! DIN IUBIRE FRATILOR!!! Nu l-a judecat, nu l-a laudat, l-a primit asa cum este el din IUBIRE! INtelegeti?? Sunt sigura ca veti gasi multe interpretari,...dar ceea ce pe mine m-a miscat pana la lacrimi, a fost SPIRITUL PARINTELUI DE JERTFA!! a spus ca ptr jertfa Lui multi se vor folosi..ei bine cred ca asta e adevarata iubire. Iubire despre care tot vorbesc eu pe aici,ESte greu sa ajungem sa o simtim ..dar macar sa incercam sa nu mai judecam sa nu mai uram!! Nu spun ca e usor sa iubesti cu o astfel de iubire... dar, macar sa NU mai judecam. Trebuie sa recunosc ca si eu l-am judecat, l-am osandit ffff rau pe becali pana acum 2 saptamani..eram tare inversunata impotriva lui, Acum...nu mai indraznesc.NU spun ca sunt de acord cu inganfarea, lauda, comportamentul lui dar, Nu mai pot sa simt la fel ca acum 2 sap. NU MAI POT!! AM VAZUT CUM IUBESC SI CUM SE JERTFESC SFINTII!!!....
sunt sigura ca vor fi multi care vor aduce contra argumente la ceea ce am scris..sincer mi-e egal..eu am spus ceea ce am avutr de spus, cine are urechi sa auda..:angry:
|