View Single Post
Vechi 18.07.2011, 19:51:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Da, am raspuns si ati raspuns la raspunsurile mele dar binenteles, nu va simtit obligat ca la randul dvs. sa raspundeti la ceea ce sunteti intrebat, ba chiar faceti pe uitucul.

Faceti afirmatii vagi, cand vi se cere sa le demonstrati sau sa le detaliati pentru a intelege despre ce e vorba turnati intrebari, daca vi se raspunde la intrebari si iarasi vi se cer explicatii, vin iarasi alte afirmatii nedemonstrate si iarasi intrebari ..si tot asa.

Asta se poate numi "dialogul cu surdul" care (din pacate) nu e si mut.

Sau aveti impresia ca in felul asta veti convinge pe cineva? Eu nu vad nici unul pe aici in postura asta.

Aveti atitudinea unui om haituit, care ii este frica sa ramana prea mult la o idee ca i s-ar putea eventual demonstra falsitatea. Sa nu cumva sa scapati o afirmatie in plus, ca altfel vi s-ar demonstra incompetenta.
Intr-un fel aveti dreptate sa va temeti, aici nu puteti inchide discutiile dupa bunul plac, nu puteti bana utilizatori si IP -uri atunci cand discutia inclina intr-o directie nefavorabile.

O fi si fugareala asta printre idei o metoda de a va demonstra eruditia pentru cei mai slabi de inger, dar seamana mai degraba cu manierele unui smecheras de cartier, poate reminescentele unui alt stil de viata care l-ati avut candva, in nici un caz un om care are o cultura stiintifica ca sa nu mai vorbim teologica sau maniere care sa va recomande ca si crestin.

Eu cred ca unii ar trebui sa-si desavarseasca mai intai convertirea, inainte de a se erija in apologeti ai credintei.

Last edited by AlinB; 18.07.2011 at 20:09:45.