View Single Post
Vechi 16.07.2011, 19:00:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aldea-daniela Vezi mesajul
Eu cred ca ati inteles gresit, nu ma simt nefericita cu sotul meu, ma inteleg bine cu el, problema este ca avem numai ghinioane si numai probleme in calea noastra. La inceput am crezzut ca se intampla asta pt ca nu suntem necasatoriti, acum ca ne-a casatorit ma asteptam sa ne fie mai bine.
Este o vorba pe aici, cand ceva merge rau, i se spune omului, uneori mai in gluma, mai in serios: "mai du-te si tu pe la biserica".

Binenteles ca lucrurile nu sunt atat de simple dar un lucru e sigur, cand omul se departeaza de ocrotirea lui Dumnezeu, apar problemele.

Iar departarea apare in urma pacatului, si oricat de greu ne-ar fi sa credem uneori, nu e vorba atat de cine stie ce pacate mari, ci de multe alte pacate marunte, inclusiv faptul ca de multe ori nu ajungem la Sf. Liturghie, gasind diverse scuze sau daca mergem stam f. putin, lasam sa treaca anii fara spovedanie si pacatele in loc sa se spele se aduna, nu este rugaciune in familie, etc.

Tu cum stai din punctul asta de vedere?
Aveti duhovnic?
Mergeti in fiecare saptamana la Sf. Liturghie?
Faceti macar rugaicunile de dimineata, seara si la masa?

Astea sunt lucrurile cu care trebuie sa incepi si ai sa vezi ca nu va trece mult timp si te vei simti mai linistita si impacata iar problemele incet..incet se vor rezolva.

Bine ca este intelegere in familie, aveti un acoperis deasupra capului, intr-un fel sau altul problemele materiale se vor rezolva, dar sufletul este cel mai important.
Reply With Quote