Of... ma intristez cand aud asa ceva.
Atunci cand ne casatorim, mergem la biserica, tinem post, spunem rugaciuni etc, nu le facem pentru a ne fi noua bine, ci pentru a ii da slava lui Dumnezeu, pentru a respecta poruncile Lui...
Mai stiu eu pe unul care zice: "Mie imi merge bine si fara sa merg la biserica, iar voua va merge rau si daca mergeti, atunci ce folos?!" Nu, lucrurile nu merg asa!
Dumnezeu nu e duhul acela din lampa lui Aladin, care, chemat fiind, indeplineste orice dorinta, El nu e sclavul si slujitorul nsotru, ci noi suntem robii si fiii Lui.
Ar fi bine cu siguranta sa va apropiati mai mult de Dumnezeu, sa va faceti un duhovnic, sa va spovediti spunand tot ce ne-ati scris noua, si sa nu va luati nadejdea. Gandurile dvs influenteaza foarte mult starea de spirit a fatului. Poate e si o depresie post-natala, si trebuie sa va incojurati de prieteni, sa ii spuneti sotului cat de mult il iubiti, sa va luati o hainuta noua de la magazin si sa iesiti undeva in oras... Trebuie sa aveti grija atat de suflet, cat si de trup, pentru ca acum sunteti doi.