View Single Post
Vechi 16.07.2011, 00:17:01
Sonia19 Sonia19 is offline
Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sonia, fara suparare, dar nu am discutat despre tot Bucurestiul, ci despre unele locuri neglijate de edili si de cetatenii, care locuiesc acolo. Nu e cazul sa te impacientezi, caci vede oricine ce schimbari se fac in Bucuresti si cum frumosul si noul iau locul vechiului. Dar asta necesita bani. A face curat acolo unde locuiesti, nu presupune asa un efort mare. Despre asta era vorba.

Vad insa si reactia altor colegi de forum, care considera ca asemenea lucruri se susotesc mai degraba pe la colturi, in loc de a se vorbi deschis despre aceste probleme.

Pai, dragi colegi de forum, tomai de aceea am tinut sa expun in mod deschis aceste probleme, pentru ca le considerati minore si jenante. Noi vrem nivel de trai, ne comparam cu tarile avansate. Ei bine, pentru asta mai intai trebuie sa ne facem curat la noi in casa, caci banii nu trag la mizerie, ci la curatenie!
Si cam ce legatura are asta cu ce am zis eu. Eu nu va contraziceam pe dvs, in mod special. De astfel se observa ca nu am dat quote niciunui mesaj. Eu contraziceam o mentalitate: aceea ca oamenii difera in functie de initialele de pe placuta de inmatriculere. Si mai semnalam ca, in momentul in care cineva afirma: Bucurestiul este mai urat si mai murdar decat Brasovul, in subconstientul sau, compara Rahova cu Piata Sfatului- din nou, un lucru nedrept si care nu denota, nici pe departe, obiectivism.

Ps: ma scuzati ca mi-am reluat ideea, dar se pare ca nu a fost suficient de bine expusa in primul mesaj