View Single Post
Vechi 14.07.2011, 17:38:11
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dacă nu slujim, pentru ce-mi iau banii ca să am din ce să-mi mănânc pita? Cine să slujească pentru mine? Iar Impărăția Cerurilor este o împărăție dreaptă. Ți se pare mai simpul să fii sluga păcatelor din instinct de supraviețuire? Și pe funcția de stăpân care umilește pe alții nu e mai umilitor doar pentru că ai doar tu mereu profit viclean? De ce aș fi eu un stăpân mai bun ca satana gLumii acesteia? Numai Adevărul ne poate face liberi, dacă suntem pe Calea Lui, aia strâmtă și cu urcuș...
tu nu faci deosebirea intre a sluji si a munci... cand muncesti, muncesti pt tine.... cand slujesti, slujesti pt altul...

Citat:
Eu aș prefera să fiu o slugă bună și vrednică și umilă dar sunt prea puturos ca să fiu capabil să ies singur din lene... așa că sunt un stăpân leneș al vremelnicilor mele, stăpânul perioadei de trândăveală... și nimic nu poate fii mai trist decât să stăpânești peste nimic fiind rob tuturor patimilor măririi de sine, peste visele spurcate, închipuielele flatative pline de merite deșarte... ce mă gâdilă cu hoție și mită, pentru care din instinct de supraviețuire aș fi capabil de crimă dacă le-aș pierde ca orice violator de copii vânzând droguri... electroni erotici.
Distractie placuta atunci....

Citat:
E mare demagogia omului. Nu vrea să slujească, ci vrea profit nemuncit, și nu poate să schimbe situația de frică... îi e frică de muncă... de lucrul duhovicesc... lucrul care ne învață ca să fim cinstiți și să avem drepte raporturi și raportări la orice...
Nu mi-e frica da munca... dar instinctul imi cere sa optez pt ce mi-e mie mai bine.