Citat:
Īn prealabil postat de lilisor
i-am reprosat de copil i-am zis ca vor fi diferente,faptul ca fetita nu are un tata, ca ea nu are un servici,da i-am reprosat tot.
|
Pai daca i-ati reprosat pana si existenta unui copil care este un dar de la Dumnezeu si l-ati tratat in halul asta, ca pe un handicapat mintal incapabil sa ia decizii pentru propria viata, la ce reactii din partea lui va asteptati?
Citat:
Eu sa continui sa-l spal si sa-l calc?
|
Atata timp cat nu-l sustineti si nu-l indemnati sa se casatoreasca, DA, este de datoria dumneavoastra sa-l spalati si sa-l calcati!
Citat:
Ea a venit odata la noi, eu nu stiam ca are copil, nu mi-a placut nu imi raspundea ferm la ce o intrebam, el era o carpa in prezenta ei, fara nici un fel de exagerare.
|
Pai saraca fata venise la mama iubitului si in loc sa o intamplinati cu caldura si afectiune, i-ati pus reflectorul in ochi ca la politie, sa raspunda la interogatoriu ferm!
Foarte bine a facut ca a raspuns in doi peri! Asa as fi facut si eu in locul ei!
Citat:
Va dau un exemplu:dorinta mea arzatoare e sa ajung la mormantul parintelui Arsenie Boca, in prezenta ei a promis ca ma va duce, apoi a cautat tot felul de tertipuri pentru a nu mai fi posibila plecarea.
|
Cred ca in prezenta ei nu trebuia sa va aratati posesivitatea la aceasta maniera incat sa-l fortati pe el sa va promita acest lucru .
Obisnuiti-va sa stati pe locul URMATOR. Locul NR. 1 trebuie ocupat
de femeia lui! Si eu zic sa va obisnuiti repede cu situatia sa nu ramana locuri vacante dupa primul loc!
Citat:
Dupa amiaza mai zice cate ceva, dar ce zice ma lasa iar cu plans si stare de rau.
|
E foarte gresit daca incercati sa-l santajati emotional!
Citat:
Poate ca gresesc eu,e posibil de asta va solicit ajutorul.
|
Cu siguranta gresiti in abordarea situatiei. Priviti lucrurile cu bunatate si iubire. Acum aveti 2 copii. Ganditi-va ca puteti avea 3 copii si o nepotica sau puteti sa ramaneti doar cu un copil! Alegerea va apartine! Sunteti in masura sa intoarce-ti situatia cu 180 de grade!
Eu va doresc succes!:-)