Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Zaharia, te-ai inscris cumva bagator de seama/ purtator de zapis la vamile vazduhului?
Ia mai bine cerceteaza-te pe tine insuti inainte de a scrie postari kilometrice si neavenite.
|
Nu stiu ce poti si ce vrei dumneata sora sa intelegi din marturisirea ortodoxa dar eu , despre mine , nu-mi permit sa-mi bat joc de mine si sa ma comport cum imi vine mie la un moment dat . Ca om matur , nu-mi pot bate joc de instructia si educatia care s-a consumat cu mine . Aici ne diferim : dumneata marturisesti cum iti vine iar eu in acelasi mod cu data la care am intrat pe forum .
Chiar daca am vrea sa parem toti la fel de ...pacatosi,. de egali sau mai nu stiu eu cum iti spun ca : ,,oamenii e diferiti "
Chiar si atunci cind ridiculizez/ironizez vreo postare se stie (cei care au dorit sa stie au aflat deja !) ca marturisesc neschimbat ortodoxia .
Credeam ca puterea ta intelectuala se poate stringe intr-o postare mult mai consistenta si mai serioasa . Asta este ... multi nu pot multe si o duc bine !
Daca ai dificultati in a intelege postarile ample iti recomand sa renunti la ele . Stiu ca desi suntem romani cu totii totusi f. multi , nepermis de multi , au dificultati in a intelege si a formula exprimari in limba materna !
Evita pe viitor asemenea incercari ... este pt. profesionisti !! Tu singura ai remarcat ca nu poti valorifica postari lungi !
Socializarea (adica ceea ce credeti ca promovati voi) in mesaje scurte se cheama : telegrafie !! Nu uita !!