View Single Post
Vechi 11.07.2011, 14:45:49
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Exista si ecumenism intercrestin si ecumenism international adica care sa cuprinda toate marile adevaruri fara partinire si nu doar "in parte".

Insa acest lucru se pare ca se va realiza in cazul in care Dumnezeu nu isi ia inapoi promisiunuile din VT si dealtfel chiar mentioneaza ca nu ia nimic inapoi ci se va tine de cuvint:
-Toti oamenii i se vor inchina.
-Va aduna laolalta toate popoarele din momentul cind isi va arta slava in ochii popoarelor. Ele vor veni si i se vor inchina din sabat in sabat si din luna noua in luna noua. (Isaia 66)(Ezechiel 38)
-ceea ce scrie in Zaharia 12 se va implini.
-cele 4 fiare (orinduiri) vor fi doborite ca si uriasul cu cap de aur tot de imparatia sfintilor care se va intinde pe tot pamintul (sfintii lui Dumnezeu care e vor numi altfel si care vor blestema pe dusmanii lui Dumnezeu).
Dumnezeu care va fi si El prezent (posibil in dubla prezenta-Tronul si Mielul)
-prezent in vremea Judecatii fiindca altfel nu ar putea sa se ia la intrecere cu niste pretinsi profeti - sa-i intrebe si ei sa taca:

21. Veniți și vă apărați pricina voastră, zice Domnul; apropiați-vă cu dovezile voastre, zice regele lui Iacov.
22. Să se apropie și să ne spună mai dinainte ceea ce va fi! Vremea cea străveche, așa cum ne-au dat de știre, cu de-amănuntul o vom cerceta și viitorul pe care-l proorocesc vom vedea ce este.
23. Vestiți cele ce vor fi în vremile mai de pe urmă, ca să știm că sunteți dumnezei! Haidem! Bine sau rău, faceți ceva ca să ne putem încerca puterea!
24. Dar iată că lucrarea voastră este nimic și nimic sânteti și voi, urâciune este a vă alege!
25. De la miazănoapte l-am chemat ca să vină, de la răsărit l-am chemat pe nume. El a călcat în picioare pe satrapi ca pe noroi, cum calcă olarul lutul.
26. Cine l-a descoperit odinioară ca să-l știm și cu mult înainte ca să zicem: "Este adevărat?" Dar nimeni n-a descoperit nimic, nimeni n-a vestit nimic și nimeni n-a auzit cuvintele voastre.
27. Eu Cel dintâi am zis Sionului: "Iată-i, iată-i!" și Ierusalimului am adus veste nouă.
28. Privesc și nu este nimeni; printre ei nu se află nici un profet. Eu îi întreb: "De unde vine el?" Dar ei nu răspund nimic! (Isaia 41)

Last edited by Mihai36; 11.07.2011 at 14:57:51.
Reply With Quote