Citat:
În prealabil postat de caty_deea
Da, dar nu neaparat toti ne mantuim prin studiul teologiei.Pentru ca nu toti avem sufletul plamadit la fel.Unii sunt mai puternici altii se smintesc mai usor.Stiti ca toate ne sunt ingaduite,dar nu toate de folos.Cum femeia prin nastere de prunci se mantuieste nu inseamna ca cine nu face copii ca nu poate ,ca nu face pur si simplu deoarece nu zamisleste sau ca nu a ales aceasta cale nu se mantuieste.
|
Nu am auzit ca o femeie cu copii sa nu se mai Spovedeasca si Impartaseasca din cauza ca se mantuieste prin nastere de prunci, asa cum nu am auzit ca femeile sa nu aiba nevoie sa fie crestine daca au copii pentru ca s-ar mantui prin nasterea lor. Stiu ca Sf. Ap. Pavel a spus asta, asa era la evrei, de asta datoria de a citi textele sacre si a le interpreta era doar a barbatilor, si nu doar a preotilor ci a tuturor barbatilor, ba chiar mai mult, prin asta isi incep baietii evrei viata religioasa pana in zilele noastre: la varsta de 12 ani trebuie sa citeasca din textele sacre si sa le interpreteze, de aceea il vedem si pe Domnul Iisus facand asta in Templu. Deci intrebarea mea ramane.