View Single Post
Vechi 11.07.2011, 01:08:47
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Daca e bine sau nu, eu nu stiu. Am participat la astfel de slujbe multe vineri la rand, dar de doua saptamani am renuntat, nu fiindca nu as avea incredere. Nu judec si nu comentez. Odata, parintele s-a simtit parca dator sa dea o explicatie despre acest lucru, desi nu cred ca i-a cerut cineva. Spunea ca a citit ca in cazuri de exceptie se poate face si cu un singur preot, iar el tocmai de acel amanunt se agata in fiecare vineri. Este un preot extrem de ostenitor si sincer n-am mai vazut atata vointa la nici un preot de mir pana acum. Practic este in biserica mai tot timpul si nu rateaza nici o vecernie. (Odata - cautand pe cineva - l-am surprins facand slujba numai el cu dascalul). In noaptea de Anul Nou, biserica lui a devenit aproape neincapatoare, fiindca i s-a dus vestea din anii anteriori, ca va tine slujba speciala (apartin de aceasta parohie desi biserica mea de suflet, ca si duhovnicul, au ramas acelea la care mergeam cu ani in urma, cand locuiam in alta zona). Totusi, in privinta Sf. Maslu, mie mi se pare ca se exagereaza un pic si ca exceptia a devenit regula, mai ales ca nu vine nici dascalul...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote