View Single Post
Vechi 10.07.2011, 14:37:01
macrisvasilica macrisvasilica is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Se pare ca nu intelegi sensul masurii.
Bun, să zicem că nu-l înțeleg. Ajutați-mă! Eu care nu am "experiență" după un pahar de vin aș fi amețit, un bețiv "de meserie" poate bea 3 sticle fără probleme. Deci care e măsura? Cine o stabilește?

Citat:
Noi bem vin, rod al vitei, nu rod al damigenei.
Iar noi bem must care e cu adevărat rod al viței. Postez încă o dată Isaia 65,8 în versiune ortodoxă, poate vă dă de gândit:

"Așa zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare"

Citat:
Nu inversez in nici un fel valorile. Am insa impresia, ca voi traiti mai mult in VT, decat in NT
Inversați din nou valorile și o să-mi reproșați că nu e adevărat... În VT se cam bea vin, în schimb în NT ni se recomandă să ne umplem de Duhul Sfânt nu de vin în care este pierzare. Judecați și dumneavoastră dacă are sau nu dreptate sf.ap.Pavel. Câte vieți nu sunt duse la pierzare datorită beției!

"Și nu vă îmbătați de vin, în care este pierzare, ci vă umpleți de Duhul." (Efes.5,18)

Citat:
Daca Domnul ar fi baut must, de ce ar fi spus despre Sine ca a mancat si a baut?!?
Vă rog respectuos nu-l mai acuzați și dumneavoastră pe Domnul Iisus că ar fi fost mâncăcios și bețiv! Au făcut-o destul fariseii...