Subiect: Buna ziua
View Single Post
Vechi 08.07.2011, 17:10:20
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Esti probabil indragostita, de iubit asa si asa.
Intreba-te in primul rand pentru ce anume esti indragostita, pentru ca din cate spui convingeri sanatoase nu are, un sistem de valori absolut nu, atunci ce garantii exista ca pe termen lung veti avea o casnicie fericita?
Cel mai puternic sentiment pe care il am acum in privinta lui este mila. Mi-e asa de mila de el ca-l vad zbuciumat, ca se framanta in lucrurile astea trecatoare si nu gaseste pace, cu greu il multumeste ceva, din pacate doar banii il fac fericit... nu ma lasa inima sa-l stiu asa, ratacit, si chinuit in nimicurile astea... deci din toata despartirea asta cel mai rau ma doare ca nu o sa pot sa-l mai ajut, sa-l mai sustin moral, psihic, sa ma mai rog pentru el (o perioada poate o sa ma mai rog, dar apoi probabil am sa-l uit si o sa-l mai pomenesc doar cand mi-oi mai aduce aminte).

Probabil ca exista si o "masura" a milei... unde trebuie sa se termine mila pentru ceilalti?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dumnezeu nu face chestiuni din astea, nu transforma caracterul unui om fara nici o dorinta din partea lui de schimbare, ca sa nu mai vorbim de efort sustinut.
Eu totusi ma tot leg de cazuri adevarate de oameni foarte pacatosi carora li s-a mai dat o sansa de la Dumnezeu tocmai pentru rugaciunile unor membri ai familiei... i-a mantuit Dumnezeu prin rugaciunile lor... si se mai pune intrebarea, daca ei au o problema de judecata, sau de patima si ori nu-si dau seama in ce situatie sunt, ori nu pot singuri sa iasa de acolo, nu trebuie sa ne rugam si noi pentru ei... ?
Reply With Quote