View Single Post
Vechi 06.07.2011, 21:44:28
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Cineva spunea ca " dragostea este o stare de imbecilitate tranzitorie ", eu tind sa cred ca tineretea certifica aceasta stare. De ce se face atata caz pe o lipsa de caz ? Cand persoana are doar chef de un " caz " specific tineresc.
Atatea comentarii respinse cu tot atatea remarci dezinteresate !
Mai femeie, revino-ti in fire ! Nu vrei decat sa strigi in gura mare, EXIST !. si, cam atat, restul sunt banalitati in ceea ce te priveste.
Numai neputinta te poate face sa strigi cu adevarat ca nu mai poti, si nu acea trecatoare si superficiala a deziluziilor, ci aia care-ti macina viata insasi, atat fizic, cat si psihic, aceea pe care simti ca nu o mai poti controla nici macar cu un strigat de disperare.
Cunosc o mama care si-a ingropat copilul adolescent, a trebuit inainte de aceasta sa-i aseze cu manutele ei atat de protectoare, capul alaturi de trunchi, pentru ca murise in accident de masina. Ai idee ce inseamna aceasta ? Nici nu exista in dictionar un termen pentru o astfel de suferinta.
Iar noi strigam aici in gura mare ca ne-am saturat de NIMIC.
Asteapta sa fii mamica, rezerva-ti energia si sentimentele pentru acest lucru si uita de ignoranta si prostia oamenilor pe care nu le vei putea eradica sau controla vreodata.

Last edited by ory; 06.07.2011 at 21:50:25.
Reply With Quote