View Single Post
Vechi 06.07.2011, 20:16:42
Mflory
Guest

Wink

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta probabil pentru ca au fost luate in functie de conjunctura si nu un sistem de valori autentic.
S-a schimbat contextul, s-a schimbat si rezultatul.

Ma rog, esti liber(a) sa precizezi concret despre ce e vorba, daca vrei sa fii inteles/inteleasa mai bine.

Depinde, perfectiunea in bunatate nu se atinge usor, dar pentru cel care se straduieste este o functie asimptotica.
Si cel mai mult in ecuatia asta, lucrurile care conteaza mai mult decat rezultatul de moment sunt:

1. sinceritatea, adica sa fii dispus sa-ti recunosti greselile
2. sa te straduiesti sa le corectezi.

Ai partea 1 (pe undeva) iti lipseste partea 2.

Nu e chiar atat de rau sa ai asteptari, depinde concret de la caz la caz si de la om la om, despre ce asteptari este vorba.

Pe scurt, vrei sa ne spui ca nu-ti ajung banii?
Cred ca mai toti suferim de problema asta, mai mult sau mai putin..

Insa asta sa fie adevarata problema?
Din ceea ce ai mai scris mai sus se pare ca drama are radacina principala in tragedia prin care treceti ca familie.
Asa este?

Gresit..se refera la? Planul material? Spiritual?

Depinde. De fapt ce ai vrea de la viata?
Tu vorbesti ca un copil pentru care o conceptie, daca lupti si esti bun, cavaler in armura..(Ioana d'Arc), totul se indeplineste, se rezolva?Oare ai trait cu astfel de valori neintinate?Ce iti ofera aceste valori..am deschis topicul deoarece sunt disperata in acest moment, ma bucur ca ai rabdare si atentie sa parafrazezi mesajul meu si iti multumesc de raspuns, chiar daca nu inteleg cu c mi-ar folosi acum.Ok, sper ca nu te superi ca nu am raspuns si eu la fel.
Reply With Quote