Subiect: Inchizitia
View Single Post
Vechi 06.07.2011, 09:51:54
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Nu ma mai tine in suspans si spune te rog care-i solutia despre care tot vorbesti?:-)

Multumesc!
Eram inca studenta cand am auzit ca italienii desfiinteaza spitalele de psihiatrie si imi imaginam ce rau o sa ajunga Italia cu toti nebunii astia pe drumuri, unii dintre ei extrem de violenti. Si cand colo nici poveste, am vazut recent un reportaj aici, in Franta, in care aratau ca au devenit model european pentru ca au creat in loc niste cooperative in care i-au integrat pe acesti oameni, care nu se dau in laturi sa munceasca atunci cand au conditii calme de lucru si sunt respectati si astfel, munca le este ca un fel de terapie in asa fel incat chiar si cei violenti devin mielusei. Cand am vazut acest reportaj mi-am amintit ceea ce citisem cu cativa ani in urma si anume criminalitatea in Italia este printre cele mai scazute din Europa. Franta de exemplu are de 4 ori mai multi criminali si aici este interzis prin lege a se lasa copiii sa mearga singuri la scoala sub o anumita varsta ceea ce in Italia nu se intampla tocmai pentru ca nu-i ceva periculos. Cele mai multe paturi de psihiatrie pe cap de locuitor sunt in Belgia si in aceasta tara am vazut si cele mai multe afise cu copiii disparuti. In Italia, desi i-am vazut pe copiii singuri prin autobuze mergand la scoala, nu dispar copiii ca prin Belgia. Nici in Franta nu dispar pentru ca sunt paziti bine de adulti iar puscariile din Franta sunt renumite in a fi printre cele mai dure din Europa ca atare exista o rata extrem de mare de sinucideri in randul puscariasilor proaspat inchisi fara a scadea criminalitatea. Nu puscariile controleaza cu adevarat criminalitatea ci umanitatea oamenilor...

Last edited by Adriana3; 06.07.2011 at 09:55:01.
Reply With Quote