Citat:
În prealabil postat de magnolia
Va multumesc pentru aceste ginduri si raspunsuri. Am incercat sa stau de vorba si cu cei din aceasta secta, sa mi se explice logic si omeneste de ce sunt ei mai deosebiti decit noi ortodocsii si de ce ponegresc si se leapada atit de usor de Fecioara Maria, de Sfinti, de icoane, s.a. Insa am batut la o poarta semi-inchisa si am primit doar raspunsuri agresive si deloc coerente, avind tot mai mult impresia ca vorbesc cu niste oameni pierduti. Am constatat treptat, cu durere, ca sunt rataciti si distrugatori, ca nu accepta nici macar sa discute concret cu cineva de alta credinta. Sunt un cerc inchis, fals as spune, plin de rautate pentru cei care nu accepta sa ii urmeze in aceasta erezie, care se leapada enorm de usor de tot ce inseamna bunatate si buna intelegere, fiind deschisi, in schimb, la tot ce vine din partea americana (??). Sensibilitatea aceasta exacerbata catre tot ce tine de asa-zisa religie pe care o imita de la americani este infiorator de prezenta in viata noastra....
|
Nu zgandari un cuib de viespi! Fugi de el! Cam asa ceva zicea parintele Arsenie Boca despre interactiunea cu sectantii.
"Părintele Arsenie Boca spunea să nu ne punem mintea cu sectanții, pentru că nu reușim cu ei… ne amintea mereu ” Cuvântul e mai ascuțit decât sabia… ”… !"
http://bisericasecreta.wordpress.com...m-cu-sectarii/