View Single Post
Vechi 05.07.2011, 20:47:13
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Unde este informatia adaugata sau diferita ?
Tu ai citit sau ai inteles textul ala? Diferenta aia legata de cromozomi nu inseamna "diferita"? Sau ai atribuit un nou sens cuvantului, unde "dublu" inseamna "la fel"?

Citat:
Unde e specia noua ?
Aia e specia noua. Nu se pot imperechea. Sau ai acum si alta definitie pentru "specie" sau "speciatie"? Am inteles: biologii aia nu stiu ce e aia "speciatie", si te-ai apucat tu sa ii inveti. Pai fa-o! De ce iti pierzi timpul pe forum?

Citat:
exact ca in cazurile unor copii care se nasteau cu 2 capete sau alte malformatii.F
Da, exact ca in cazurile alea. Ia zi, unde scrie de malformatii acolo?

Citat:
De fiecare data "cercetatorii" evolutionisti "UITA" sa mentioneze si alte amanunte ,cum ar fi faptul ca acele "specii" mutante nu au viata lunga in conditii normale ,
Ce-s alea conditii "normale"? Cum le definesti tu? Si ce e aia "viata lunga"? Tu crezi ca evolutia recompenseaza varsta, ca statul social?

Citat:
Haha ,cercetatori care si-au petrecut intregile lor vieti sa demonstreze ceva ce nu exista:macroevolutia.
iti zic si tie ce le-am zis si altora: De ce va pierdeti timpul pe forum? Daca ai dovezile sau argumentele sa darami teoria evolutiei, un Nobel e cel mai mic lucru din lucrurile la care te poti astepta. Treci in laborator, cot la cot cu biologii si geneticienii, si explica-le cum, dupa zeci de ani de cercetare, nu au inteles nimic. Vei fi ascultat, daca ai argumente.

Insa, inainte de argumente, trebuie sa arati ca ai inteles ce zice teoria evolutiei de fapt. Pana acum, esti epic fail.

Reiterez ce a intrebat cocacoc: ce dovada pentru macroevolutie te-ar satisface?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.