Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Impart cu voi toti binecuvantarea primita de la Parintele Arsenie!
|
Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandul tau cel bun!
Citat:
Este si icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, am citit dupa ce m-am intors de acolo, pictata dupa Prodromita. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, acolo, era un tanar care se ruga in fata mea, ca trebuie sa fie o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Minunata.
|
Adriana, cred ca ai fost tare, tare cumintica de ai ajuns acolo :-)
...si aceasta cumintenie a ta mi-a fost si mie de mare folos cu ajutorul pe care mi l-ai dat trecandu-ma si pe mine si fiul meu pe pomelnic.
Nici nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun cat de mult iti multumesc!
Citat:
Eu socotesc ca toate icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, caci mare cinstire are Maica Domnului, si mare trecere in fata Tatalui Ceresc si a Domnului Iisus, si prin Ea ne este trimis ajutor celor mai nevrednici, care nu suntem in stare de mai mult.
|
Ceea ce cred eu personal este ca si acesta intamplare de a vorbi cu tine exact cand erai acolo si exact dupa o perioada destul de crunta prin care am trecut - mai bine spus dupa un tur de forta ,,duhovnicesc" in care numai citirea Acoperamantului Maici Domnului (recomandat de catre cineva tocmai in ziua cand s-au acutizat toate problemele) m-a tinut ,,nevatamata" mental si sufletesc, este tot o minune!
Si un citat din acatistul de mulțumire “Slavă lui Dumnezeu pentru toate":
Slavă Ție, pentru minunatele potriviri de întâmplări pe care le-a rânduit pronia Ta!
Slavă Ție, Dumnezeule, în veci!