View Single Post
Vechi 05.07.2011, 17:12:44
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Impart cu voi toti binecuvantarea primita de la Parintele Arsenie!
Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandul tau cel bun!

Citat:
Este si icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, am citit dupa ce m-am intors de acolo, pictata dupa Prodromita. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, acolo, era un tanar care se ruga in fata mea, ca trebuie sa fie o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Minunata.
Adriana, cred ca ai fost tare, tare cumintica de ai ajuns acolo :-)
...si aceasta cumintenie a ta mi-a fost si mie de mare folos cu ajutorul pe care mi l-ai dat trecandu-ma si pe mine si fiul meu pe pomelnic.
Nici nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun cat de mult iti multumesc!

Citat:
Eu socotesc ca toate icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, caci mare cinstire are Maica Domnului, si mare trecere in fata Tatalui Ceresc si a Domnului Iisus, si prin Ea ne este trimis ajutor celor mai nevrednici, care nu suntem in stare de mai mult.
Ceea ce cred eu personal este ca si acesta intamplare de a vorbi cu tine exact cand erai acolo si exact dupa o perioada destul de crunta prin care am trecut - mai bine spus dupa un tur de forta ,,duhovnicesc" in care numai citirea Acoperamantului Maici Domnului (recomandat de catre cineva tocmai in ziua cand s-au acutizat toate problemele) m-a tinut ,,nevatamata" mental si sufletesc, este tot o minune!

Si un citat din acatistul de mulțumire “Slavă lui Dumnezeu pentru toate":
Slavă Ție, pentru minunatele potriviri de întâmplări pe care le-a rânduit pronia Ta!
Slavă Ție, Dumnezeule, în veci!
Reply With Quote