View Single Post
Vechi 02.07.2011, 22:27:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit Impart cu viu toti!

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ma bucur , Adriana , ca ai avut aceasta ocazie minunata ! Anul acesta n-o sa pot iesi din Bucuresti , dar sper ca la anu sa ma bucur si eu de acest dar minunat de care ai avut tu parte . Sanatate sa avem si cu ajutorul Bunului Dumnezeu le vom rezolva pe toate ! Doamne ajuta !+
Impart cu voi toti binecuvantarea primita de la Parintele Arsenie!
Maine nadajduiesc sa-l vad din nou, daca Dumnezeu vrea.
Azi am fost la Constanta si mi-a ajutat Tatal Ceresc sa ajung la moastele Sfantului Pantelimon, la Catedrala Episcopala. M-a rugat sora mea sa fac cumva sa-l duc pe nepotul meu, fiul ei, acolo. Si asa am ajuns si eu. Habauca cum sunt, binentelers ca nu am retinut ale cui sunt toate moastele pe care le-am gasit in catedrala. Sunt foarte multe, multe multe. Am fost mirata ca toate erau lasate afara din altar, spre inchinare. Este si icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, am citit dupa ce m-am intors de acolo, pictata dupa Prodromita. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, acolo, era un tanar care se ruga in fata mea, ca trebuie sa fie o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Minunata.

Eu socotesc ca toate icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, caci mare cinstire are Maica Domnului, si mare trecere in fata Tatalui Ceresc si a Domnului Iisus, si prin Ea ne este trimis ajutor celor mai nevrednici, care nu suntem in stare de mai mult.

Titlul a vrut sa fie:impart cu voi toti, dar a iesit altfel... nu se poate reedita.

Last edited by Adriana Cluj; 02.07.2011 at 23:25:53.
Reply With Quote