View Single Post
Vechi 02.07.2011, 22:25:08
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
1.nu e adevarat
2.clar ca nu stii
3.nu te salveaza
4.chiar nu stii
5.nu e evolutie
6.altfel NU STII
Astea le numesti argumente? Uau! Si eu crezusem ca ai pretentii mic de la creator! Exact ce spusesem. Sunt uimit cat se pot injosi unii aci pe forum.
Citat:
Iar a aparut negatia "NU" la adresa mea de EXACT 6 ori , la fel ca in mesajul trecut in cele 6 puncte cu: NU STII.Probabil ca e o COINCIDENTA. :)
Mantra :"NU STII" de 6 ori chiar rezolva disonanta cognitiva a ta?
Stiu si pot sa-ti demonstrez asta : sa demontez afirmatiile evolutioniste cu bad design(nervul laringial stang,etc,),cu stramos comun cu cimpanzeul(fuziunea cromozomiala si ERV retrovirusii), junk ADN care nu e junk deloc ,etc.
Tu esti ruda cu Vsovi? Ca sa stiu daca are rost sa te intreb daca ti se pare ca replica ta are sens.
Citat:
Ateii despre crestini: logica circulara Biblia e adevarata ca asa scrie in Biblie.
Crestinii despre atei:logica circulara:Evolutia e adevarata ca asa scrie in manualele de biologie.
Inutil sa-ti spun ca evolutia e sustinuta de tone de dovezi. Ai dovedit clar ca... vezi mai sus cele 6 puncte.
Citat:
Dovezile logice si consistenta paradigmei dovedesc adevarul sau falsul unei afirmatii ,nu faptul ca sunt scrise in rev. Science sau Nature .Atentie:confundarea emotionalului (dorintei de a fi adevarata o idee) cu intelectualul (consistenta logica ,rationala a ideii) e fatala.
Dulce ironie! Ironia ma tine in viata, nu doar aici pe forum!