Citat:
În prealabil postat de bin000
1.nu e adevarat
2.clar ca nu stii
3.nu te salveaza
4.chiar nu stii
5.nu e evolutie
6.altfel NU STII
|
Astea le numesti argumente? Uau! Si eu crezusem ca ai pretentii mic de la creator! Exact ce spusesem. Sunt uimit cat se pot injosi unii aci pe forum.
Citat:
Iar a aparut negatia "NU" la adresa mea de EXACT 6 ori , la fel ca in mesajul trecut in cele 6 puncte cu: NU STII.Probabil ca e o COINCIDENTA. :)
Mantra :"NU STII" de 6 ori chiar rezolva disonanta cognitiva a ta?
Stiu si pot sa-ti demonstrez asta : sa demontez afirmatiile evolutioniste cu bad design(nervul laringial stang,etc,),cu stramos comun cu cimpanzeul(fuziunea cromozomiala si ERV retrovirusii), junk ADN care nu e junk deloc ,etc.
|
Tu esti ruda cu Vsovi? Ca sa stiu daca are rost sa te intreb daca ti se pare ca replica ta are sens.
Citat:
Ateii despre crestini: logica circulara Biblia e adevarata ca asa scrie in Biblie.
Crestinii despre atei:logica circulara:Evolutia e adevarata ca asa scrie in manualele de biologie.
|
Inutil sa-ti spun ca evolutia e sustinuta de tone de dovezi. Ai dovedit clar ca... vezi mai sus cele 6 puncte.
Citat:
Dovezile logice si consistenta paradigmei dovedesc adevarul sau falsul unei afirmatii ,nu faptul ca sunt scrise in rev. Science sau Nature .Atentie:confundarea emotionalului (dorintei de a fi adevarata o idee) cu intelectualul (consistenta logica ,rationala a ideii) e fatala.
|
Dulce ironie! Ironia ma tine in viata, nu doar aici pe forum!