Citat:
Haha,respingerea heliocentrismului e dovada in sprijinul evolutionismului? Nu prea te concentrezi deloc.(Si asa, intre noi fie vorba, pamantul e CENTRUL BIOLOGIC al universului )
|
Citesti, citesti, dar nu prea intelegi.
Am folosit heliocentrismul ca exemplu, pentru ca si dupa aparitia lui, oamenii au continuat sa creada in Biserica, desi le spusese timp de sute de ani ca geocentrismul e adevarul. Faptul ca oamenii cred inca, chiar si dupa aparitia heliocentrismului, nu inseamna ca heliocentrismul nu e adevarat.
Si tot intre noi fie vorba, de unde stii ca Pamantul e centrul biologic al Universului? Ai calatorit tu prin tot Universul? Si, de fapt, ce inseamna "centru biologic"?
Citat:
Oamenii de stiinta au toate cunostintele despre alcatuirea sa zicem al unui paduche dar NICIODATA nu o sa poata face un paduche de la 0 .
|
WOW. Nu numai ca ai calatorit in tot Universul, dar ai mai calatorit in in viitor! Incredibil!
Citat:
Asa cum niste aborigeni vad un laptop si il desfac ,afla ce contine dar niciodata nu vor putea face un laptop caci tehnologia de CREARE a laptopului e cu totul altceva decat cunostintele despre laptop adunate prin observarea lui.
|
Asa. Si cat de probabila i s-ar parea existenta unui laptop unui om din secolul 15? Sunt sigur ca si el ar zice ca nu se poate inventa si fabrica vreodata asa ceva, cam cum ai zis tu despre paduche.
Citat:
Oamenii de stiinta sunt ca niste aborigeni care umbla cu o surubelnita in spatele laptopului(ADN-ului creat de Dumnezeu) ,invart de rezistente reglabile ,trag de fire si observa ce efect produc apoi ies in fata si spun am aflat unde e gena cutare.
|
Pe cand popii se pricep mult mai bine la asta, dar nu spun la nimeni. Nu?