Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 02.07.2011, 12:00:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tuty2010 Vezi mesajul
Foarte vag raspuns ati dat legat de declararea unui sfant, si de altfel ma asteptam la asta pentru ca eu nu am incredere in felul in care BO declara pe cineva sfant.
Spuneti ca noi nu ne legam de dogmele ortodoxe? Pai daca am fi de acord cu tot ce sustine Ortodoxismul am fi cu siguranta ortodocsi, nu-i asa? Dar nu e cazul....
Desigur ca nu sunteti de acord cu ce sustine ortodoxia, ci cu ceea ce sustine BC, eu spuneam ca nu aveti cum sa criticati dogmele ortodoxe pentru ca nu sunt argumente prea multe, nici macar la teologii catolici. Eu stiu in mare si ce spune BC sau teologii catolici despre dogmele ortodoxe diferite de cele ale BC.
Legat de sfinti, in general ortodocsii au evlavie la sfintii din trecut, iar din cei noi, uitati pe ultimul din BOR, cum au fost gasite sfintele sale moaste si de ce acestea erau fara indoiala moste si nu un les oarecare: http://www.youtube.com/watch?v=e1LxkI_ztRc
In video spune parintele ca a observat prima data culoarea brun portocalie a osemintelor si apoi faptul ca erau mult mai usoare decat oasele normale. In final mucitorii au inceput sa simta mirosul de mir.