Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 01.07.2011, 23:31:21
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Dragi combatati :)

As dori sa va anunt,nu stiu si daca trebuie sa va felicit,ca ati rupt concureta cu acest topic din punct de vedere al raspunsurilor,polemicii si bineinteles marii iubiri ce razbate din toate postarile.Ultimul topic pe care l-am vazut,in acel caz erau protestanti vs catolici,pe o tema similara,a fost abandonat,dupa aprige dispute,de ambele parti,dupa 300 si ceva de postari.La acel moment lumea era deja satula de cearta si fiecare a plecat in treaba lui Acest topic,cu 1000 si ceva de raspunsuri,fara a se putea lamuri(ceea ce era previzibil) subiectul initial,daca isi mai aduce aminte cineva de el,m-a lasat cu gura cascata,privind la determinarea si rezistenta celor implicati in disputa.Acesta perseverenta nu am mai vazut-o decat la meciurile Rangers vs Celtic(adica protestanti vs catolici dar in football

Habar nu am cum rezistati nervos la o asemenea polemica dar sa-mi dati si mie reteta/metoda :) Daca v-am destins putin este bine,daca nu reusit atunci am si solutia: protestantu' e de vina
Ai dreptate, asta arata ca suntem ca o turma fara pastor, dispersata care pe unde, deci este cel mai elocvent raspuns la intrebarea topicului... Asa ca eu ma retrag, am inteles ceea ce era de inteles din acest subiect